Slip kontrollen og lad kærligheden komme til dig. Skal ham du dater ikke være i tvivl om, hvor han har dig? Jeg forstår dig. Du vil bare gerne være sød og venlig og sender ham derfor umotiverede, flirtende beskeder, bager en kage til ham eller gør på anden måde meget opmærksom på dig selv. MEN med mindre manden er meget klar til dit “bageri”, så er dette en form for diskret kontrol over ham og jeres forhold. Her kan du ende med at skubbe ham helt væk fra dig.

Stil dig selv følgende spørgsmål:

 1. Føler du, at det altid er op til dig at få et forhold til at køre?
 2. Har alle de mænd, du har elsket i dit liv, taget del i at få forholdet startet op, eller har det været på dit initiativ?
 3. Har mænd ofte trukket sig væk fra dig, ligegyldig hvor meget arbejde du har lagt i forholdet? Har du derefter følt dig både påtrængende og klæbende, selvom du normalt ikke føler dig sådan?

Du kan måske nikke genkendende til dette og skal til at lære at slippe kontrollen i forholdet. Du skal nu trække vejret helt ned i maven, lytte godt efter og lige huske på, at Gud skabte manden som jæger. Hold denne lille sætning fast i tankerne og start en helt ny strategi, hvor du ikke sidder og venter eller gør noget offensivt!

Din strategi indeholder at anvende din feminine energi og være tilstede i nuet i dine tanker. Det betyder, at du slipper alle tanker om fortid og fremtid med ham. Du slipper din idealisering af det romantiske forhold og din drøm om en koteletgrund med et vinkelhus og ligusterhæk. Du er her lige nu, du slipper kontrollen i forholdet og lader dig forføre. 

Slip den diskrete kontrol

Du er med stor sandsynlighed slet ikke klar over, at du har gang i diskrete kontrol. Som med alt andet i livet, tager du bare kontrol, du forfølger manden, som du forfølger dit drømmejob. Du laver tjeklister og får tingene til at ske, sådan er du jo normalt godt kørende i dit liv. Du tænker dig igennem kærlighed i stedet for at bruge dit hjerte og mærke efter.

Du vil jo blot lige sikre dig, at han ved, at du er interesseret i ham. Derfor ringer du til ham, for der er jo et fedt band, som spiller på den lokale på lørdag, en ny film i bio, som I kunne se sammen eller en café, der lige er åbnet, så han kunne jo tage med dig derind.

Artikel: Skru ned for desperationen

Du spørger ham direkte, hvorfor han ikke har ringet til dig. Du sender måske et par flirtende beskeder til ham, sjove fotos eller måske sender du GPS koordinaterne til dit hus, bare for at skabe kontakt med ham.

Til sidst spørger du ham direkte, hvordan han har det og hvordan han har det med dig og med jeres forhold. Du vil så gerne have, at han kommer forbi og er sammen med dig på den ene eller den anden måde. Hvis bare du kan få et par krummer. 

Lad ham tage initiativet og slip kontrollen

Det virker jo helt harmløst at vise din åbenlyse interesse, men du tager alt initiativ fra manden. Han sidder i den anden ende, som dit maskuline modspil, og får ikke lov til at være manden, som gør kvinden glad.

Manden vil gerne:

 1. Han vil gerne beslutte selv og beslutte for jer to
 2. Han vil gerne planlægge for jer
 3. Han vil gerne lede spillet med de maskuline regler
 4. Han vil gerne give dig en masse gode oplevelser
 5. Han vil gerne gøre dig glad
 6. Han vil gerne tænke selv
 7. Han vil gerne møde en glad, sød og feminin kvinde
 8. Han vil gerne anerkendes af dig og være din helt

Han vil føle sig presset af dine tjek-spørgsmål og det, at du tager rollen som lederen på dig. Du er i maskulin energi, når du tager føringen. Han vil ikke kunne mærke sin interesse eller følelser vokse for dig. Hvis han bliver, kan du risikere at blive reduceret til en date med sex i tankerne. Du kan også risikere, at han forsvinder fra jordens overflade, eller at du ikke hører fra ham ofte. Han glemmer dig lidt og du er måske en kontakt i hans telefonbog, som han vil tage frem, når han er ensom.

Når du slipper kontrollen i forholdet

Du kan være helt 100 % sikker på, at hvis manden er interesseret i dig, så skal han nok tage den ledende rolle på sig. Alt hvad du skal gøre, er at være varm og modtagelig, når han kommer til dig, hvis du selvfølgelig synes, han er interessant. Det handler om at være tilstede i nuet, droppe planlægning, behagesyg eller at foregive at være noget, du slet ikke er.

Læs også min artikel: Kærligheds beredskabsplan

Kære kvinde slip kontrollen i forholdet

Jeg ved det, du er kvinde og måske mor i en travl hverdag med en masse to-do’s. Du er vant til at planlægge og udføre, så det tager du bare lige med ind i forholdet, for det virker jo. Du vil gerne kunne sætte et par flueben på din liste, du er jo børnefri i næste weekend, har Påsken for dig selv, og tre uger uden børn i sommerferien, så hvis I bare lige kan planlægge med det samme.

Det er en meget svær øvelse at lade være, men det betaler sig virkelig. Så stop med at sende ham flirtende beskeder, stille dig til rådighed for ham og lade ham vide, at du er hans, hvis han vil have dig. 

“Kan man som kvinde lade være med at italesætte forholdet med et ord; vi er nu kærester eller andet, så kommer man meget langt meget hurtigt. Hvis jeg skal have de der “spejderemblem” på mig, hvor der står kærester, så kan jeg ikke slappe af i et nyt forhold. Men meget hurtigt spørger kvinden altid, hvad skal du til sommer, hvornår skal vi ses igen og meget andet. Hun slapper ikke af og lever i nuet med mig.” Thomas 42 år

“Jeg forstår ikke, hvorfor I kvinder altid skal hive ting ned over hovedet på os mænd. Der er så mange planer og tjeklister, og det går man kold i. Jeg bliver ofte spurgt på første date, hvad der gik galt i mit ægteskab. Det er som om, at I så skriver en lille plan ind om, at de ting, skal vi jo huske at undgå, så vi kan blive sammen. Jeg går helt kold på det spørgsmål.” Morten 44 år

Integritet og grænsesætning i parforholdet
I det sunde parforhold spiller integritet en vigtig rolle – måske den …
Stol på din intuition i kærlighed
Intuition er en evne, vi alle besidder, men som vi ikke alle …