Den eneste ene er en romantisering af kærligheden. Ofte er det målet for os kvinder, at vi skal møde den eneste ene i livet og skabe et romantisk forhold med ham. Han får en form for gudestatus og listen af krav til ham, den eneste ene, bliver uendelig lang. Han er drømmemanden.

Den eneste ene er svær at finde

Nogle kvinder forbliver single meget længe. Disse kvinder har mange korte og intense forhold/affærer, men ingen meningsfulde langvarige forhold, hvor de mærker ægte gengældt kærlighed. Vi kalder denne type kvinde for ‘boomerang-kvinden’.

Hun dater ofte, men møder aldrig mænd, hun kan lide. Hun søger den der øjeblikkelige kemi, der hvor det slår gnister og jorden skælver. Mærker hun det ikke på første date, så bliver manden kasseret. Så er han umuligt den eneste ene. Så sker det efter lang tid, at hun igen møder én mand, hvor den vilde kemi opstår. De har en utrolig første date. Han kunne være den eneste ene, tænker hun.

Derefter sker en af tre ting for kvinden:

1) De har en god første date, men han ringer aldrig til hende igen. Hun har læst situationen forkert.

2) Han er også vild med hende og som en voksen fyr, på udkig efter en livspartner, ønsker han at lære hende bedre at kende. Han ringer et par dage senere og inviterer hende ud igen. Men hendes intensitet afskrækker ham. Han kan fornemme, at hun allerede har besluttet sig for, at han er den eneste ene og har givet ham ”kæreste-emblemet”.

Han gør det forbi, inden forholdet overhovedet er begyndt. 

3) De har en god første date. Han begynder øjeblikkeligt at sende beskeder til hende og de kommunikerer intenst. De taler og / eller ser hinanden hver dag. Hun er meget overbevist om, at hendes mavefornemmelse var god. Hun har mødt den eneste ene. Kort tid efter forsvinder han helt, eller han forklarer hende, at han bare ikke er klar til et forhold.

Fyren, der forsvinder helt (3) eller forklarer, at han ikke er klar til et forhold, er en boomerang-mand. Efterhånden indser boomerang-manden, at hun ikke er den kvinde, han vil gifte sig med. (Måske ønsker han slet ikke at gifte sig og nyder bare følelsen af at blive feteret.)

I samme hastighed, som han skabte situationen, fjerner han sig selv fra den. Dette er hans mønster i kærlighed. Det er det samme mønster som hendes.

Læs også: Når han trækker sig

Han er drømmemanden

Boomerang-kvinden ignorerer alle tegn på, at han ikke er et match, fordi hun ikke kan opgive fantasien. Når hun er fanget i dette, kan ingen mennesker bevise det modsatte eller overbevise hende om, at det ikke var meant to be. Hun har ventet længe på dette, og hun vil ikke opgive det. Hun siger f.eks til veninderne.”han er meget hårdt ramt efter sit ægteskab, så han skal bare have tid”. Det bilder hun sig selv ind.

Læs også: Sådan mærkes ægte kærlighed

Selv når det er forbi – efter en uge eller et par måneder – kan hun ikke opgive drømmen om, hvad det kunne have været. Hun kan ikke finde ud af, hvad der gik galt, fordi hendes fantasi stadig styrer. Hun stalker ham måske en periode, læser alle hans beskeder mange gange og følger hans færd på de sociale medier. Hun forsøger at finde en holdbar grund. Hun holder fast ved sin tro på, at de var fantastiske sammen. Han turde bare ikke kærligheden lige nu, tænker hun.

Kan du genkende boomerang-mønsteret?

Brug lidt tid på at tænke over de mænd, som du kendte kort. Tænk på disse mænd, som føltes rigtige for dig, men endte med at være tabere, idioter eller helt forkerte. (en mand, som forsvinder efter et ton sms’er og et par dates, efter at I har haft sex – er en idiot!) Hvor meget energi brugte du på denne fyr? Hvordan påvirkede dette din dating oplevelse efterfølgende? Skabte det mistillid og måske manglende tro på dig selv?

En god mand som den eneste ene

Den voksne kvinde er helt klar over, hvad hun har brug for hos sin partner. Hun ved præcis, hvordan hun gerne vil føle det, når hun er sammen med en mand og hun ved, at det tager meget mere end “at være helt oppe og ringe” og at være forelsket, for at hun kan opnå et godt parforhold.

Når du lærer forskellen på en god date og en god mand, er du nået langt. Du kan jo ikke leve på fantasi og følelser hele dit kærlighedsliv, kan du?

Når du kan mærke de voksne følelser, du skal besidde, for at være glad sammen med en mand, så kan du bruge disse følelser til at måle en mands potentiale på en meningsfuld måde.  Du skal føle dig tryg, forstået, set, hørt og feteret. Han skal jage dig og vise dig interesse – ikke omvendt.

Læs også: Slip kontrollen og mærk kærligheden

Giv din intuition en ferie og lær dig selv, hvad din voksne kvinde indeni siger til dig. Hvis du hører dig selv sige noget a la , “han er bare fantastisk” så træd på bremsen en stund. Manden vil stadig være der, når den voksne del af dig beslutter, at han vil være god for dig som en partner. Husk, du leder efter en livsledsager og ikke bare en god date. Livet og kærligheden med en rigtig mand er så meget bedre end at jagte en fantasi. For at nå dertil, skal du forstå, hvad du og en voksen, single mand ønsker som det første. 

Balancer dit hjerte med dit hoved

Start roligt, hold dit sind åbent, vær i nuet og GÅ ALDRIG ALL IN på nogen for hurtigt. Hold dine forventninger nede og flyt fokus fra din fantasi, ligegyldig hvor hårdt manden går til værks.

Integritet og grænsesætning i parforholdet
I det sunde parforhold spiller integritet en vigtig rolle – måske den …
Stol på din intuition i kærlighed
Intuition er en evne, vi alle besidder, men som vi ikke alle …