Kærlighedsgudinden har altid succes med kærlighed. Vi kender hende alle sammen, vi kender mindst én kvinde, som går legende let igennem livet og vi forundres over hendes måde at kunne interagere med mænd på en selvsikker, sjov, legende og stilfuld måde. Men hende kan du blive, det kræver blot at du ændrer din tankegang og adfærd, når du dater og indleder et forhold. 

Lær af kærlighedsgudinden

Kærlighedsgudinden er ikke altid den smukkeste kvinde, du kender, men hun er autentisk og har nogle særlige personlige egenskaber, som drager mænd til interaktion. Det er en fornøjelse og en stor lærdom i sig selv, at studere en kærlighedsgudinde, som på magnetisk vis bliver omringet af mænd i lokalet. Hun kan holde mænds interesse og få selv de største play boys til at adlyde sig.

En kærlighedsgudine fører sig naturligt og selvsikkert frem og har aldrig haft det svært med at tiltrække de gode sunde mænd til et fast forhold. Kærlighedsgudinden elsker sig selv og dyrker sin selvkærlighed. Hun har lært at give sig selv alt, hvad hun behøver, for at næres og vokse. Hun hviler i sig selv og giver sig selv opmærksomhed. Hun lytter til sine egne behov. En kærlighedsgudinde udstråler derfor overskud og energi, som er meget tiltrækkende. 

Læs artiklen: Slip desperationen

En kærlighedsgudinde lever i nuet

Kærlighedsgudinden slæber ikke rundt på en liste over egne fejltagelser. Alt hvad en kærlighedsgudinde har erfaret om om mænd og forhold, har hun lagret som en læring i sit indre. Kærlighedsgudinden tynges ikke af smerte, skuffelse, frygt, bitterhed og bekymring fra fortiden.

En kærlighedsgudinde er ikke paranoid eller angst og slæber ikke negative følelser eller skeletter med ind i et nyt forhold. Hendes opførsel overfor mænd er ikke en facade, maske eller side af sig selv, som hun finder frem. Fortiden står aldrig i vejen for fremtiden, så hun lever i nuet og får altid skabt en sjov, underholdende, dragende og interessant omgang med mænd.

Sådan forfører kærlighedsgudinden:

 • En kærlighedsgudinde holder de indledende dates korte, sjove og underholdende
 • En kærlighedsgudinde er uforudsigelig
 • Ligegyldig hvad en mand siger til hende, er kærlighedsgudinden i ro og balance
 • Uden at være udpræget sexet tiltrækker kærlighedsgudinden mange mænd
 • En kærlighedsgudinde lader aldrig samtalen være alt for seriøs og taler ikke om arbejde eller familie
 • En kærlighedsgudinde er flirtende og duellerer med manden i samtalen med øjenkontakt
 • En kærlighedsgudinde udfordrer mændenes problemer på en udramatisk og afslappet facon
 • Hvis en mand flirter, tager kærlighedsgudinden ikke bare imod et kompliment, men smider bolden tilbage
 • Kærlighedsgudinden er tålmodig og ved, at det er vigtigt at indlede med en sjov tid sammen
 • Selvom hun dater en mand, har en kærlighedsgudinde et rigt liv med venner og familie
 • En kærlighedsgudinde tænker aldrig langt ud i fremtiden, det er nu, vi er til stede

Vil du være kærlighedsgudinde? 

Kærlighedsgudinden ved per intuition at manden hurtigt spotter, hvis man er kærlighedshungrende, angst, utilfreds med sig selv, eller usikker. Dette er nemlig tiltrækningens fjende nummer 1, så du oplever intet af dette i kærlighedsgudindens interaktion med mænd.

Hun møder mænd med en afslappet og rolig attitude, hun er rank, smilende, glad og finder en plads i rummet, hvor hun griner, pjatter, hygger sig og har det sjovt. Præcis på samme måde som hun har det i en flok veninder. Alt er autentisk.

Læs også artiklen: Feminin energi er tiltrækkende