Jakob Olrik forfatter af Kærlighedens Mysterier, turnerer i hele Danmark med sit foredrag, hvor han tager fat om den store brusende kærlighed, rusker den, udspørger den og stiller skarpt på dens mangfoldige muligheder.

  • Kan vi udvikle os sammen uden at miste os selv? Og hvordan undgår vi at løbe panden mod en mur i lidenskabens navn? 
  • KÆRLIGHEDSKOMPASSSET er inspiration til oprigtig kærlighed, levende lidenskab og dybe relationer. 
  • Lyt, grin, lær & lad dig friste til at kæmpe for det vigtigste i livet: KÆRLIGHEDEN
Reklame: Køb bogen online 
hos Saxo.com

Reklame: KÆRLIGHEDSKOMPASSET er baseret på Jakob Olriks nye bog Kærlighedens Mysterier.

På Jakob Olriks sædvanlige flabede facon, underholder han en fyldt sal om sin nye bog Kærlighedens mysterier. Folk smiler, klapper og hænderne bliver grinende rakt i vejret, når Jakob Olrik spørger ud i luften, hvor mange singler der sidder i lokalet.
 
Både mænd og kvinder er med på alle de små indstuderede, frække lege, hvor Olrik indimellem standser op og brøler eller stønner i mikrofonen. Er du i tvivl om, hvordan en brunstig mand lyder, når han får en orgasme?
 
Der kommer et højt hvin fra kvinderne i salen, som finder det både underholdende og grænseoverskridende. Showet går rent ind hos os alle og er absolut anbefalelsesværdigt.
 
Jakob Olrik elsker at dykke ned i kærlighedens mange mysterier. Det samme gør jeg. Der er et uendeligt materiale at tage fat i og skønt er det, når vi lærer nyt.   

Nyd inspirationen fra Kærlighedens mysterier

Inden foredraget har jeg ladet mig underholde af lydbogen Kærlighedens mysterier med hunden i snor rundt i vores lille skov. Bogen er værd at lytte til.
Jakob Olrik er aldrig forsigtig eller kedelig. Han går derud, hvor der er dybt og mystisk og hvor andre ikke tør stille spørgsmål. Han graver ned i alle vores dumme benspænd i kærligheden og kommer med eksempler fra det virkelige liv, fra de mange par, der er kommet forbi til parterapi.
 

Få de bedste råd fra parterapeuten

Vi snubler ofte i vores parforhold, men det kan der ændres på, hvis vi går helhjertede ind i sagen, i stedet for at skabe de katastrofale jordskælv i forholdet, hvor vi skændes om ALT. Der er måder, hvorpå vi kan lære at åbne hjertet, vise ømhed, respekt og hengivenhed uden stædigt at holde fast i de gamle mønstre. Jakob Olrik giver kærligheden fornyet håb i sin meget fine bog om Kærlighedens mysterier. 
 
Jeg har tidligere ladet mig underholde af Jakob Olriks andre bøger i min søgen efter svar på kærlighed og mænds måde at se os kvinder på. Jakob Olrik pakker det ikke pænt ind, det er direkte og du får både det liderlige, det sjove, det hårde og det fine serveret. Måske vil du, ligesom jeg, være fan af det direkte og detaljerede.  
 
Reklame-links er links, hvor jeg tjener en lille kommission, hvis du køber bogen ved at anvende linket. Når du klikker og køber fra et link eller et banner her på sitet, støtter du min blog med et par kroner og det sætter jeg naturligvis stor pris på. Der linkes udelukkende til webshops, som jeg kan stå inde for.