Når du er desperat efter en kæreste, så lyser det ud af dig. Desperate mænd jager os kvinder væk. Hvad tror du desperate kvinder gør ved mænd? Den er ikke svær at gætte vel? For det første skal dine og hans følelser være afstemte, det vil sige, I skal begge være interesserede. Det siger nok sig selv.

Når du er desperat efter en kæreste

Ofte er vi fokuserede på det, vi gerne selv vil have og tænker slet ikke over, hvad det er, vi kan tilbyde vores partner. Dette fokus kommer til udtryk som desperation. Vi er i underskud med et behov, som vi gerne vil have dækket og vi bliver desperate, når vi møder en person, som pludselig synes at være den helt ideelle partner.

Som kvinde tænker du drømmende tanker om bryllup, fælles bolig, børn, soulmates og twinflames og har pludselig en indre tro på, at dette er meant to be. Han er den rette. Tankerne stikker helt af. Din indre stemme taler sin egen sag. Kan du genkende dig selv og er du lidt desperat efter en kæreste?

Forstå dine følelser

Der er noget interessant i det uopnåelige, sådan tænker mange af os. Det er en strategi at spille kostbar. Vi tænker alle at det, der er nemt at få, det er sikkert ikke særlig værdifuldt. At spille kostbar kan virke i nogle sammenhænge. Men du kan i stedet lære dig selv at anvende din følelsesmæssige og sociale intelligens og styre dine følelser igennem det turbolente. Når du forstår dine egne følelser og behov, gør du selv det, der føles sundt for dig og så lærer du at styre udenom desperationen.

Brug din sociale intelligens

Når du anvender din sociale intelligens, er du i stand til at aflæse den anden person i forhold til dig. Her skal du kunne mærke og fornemme, hvornår du holder igen og hvornår du kan give mere. Dette kræver kontrol over dine følelser og vi ved fra psykologiens verden, at: 

En tanke skaber en følelse, som skaber en handling

Her skal din fornuft tage over i stedet. For at blive i stand til at anvende din intelligens rigtigt midt i et turbulent følelses-helvede, er du nød til at træde et skridt tilbage og tage lidt tid for dig selv og finde ind til fornuften. Du må ikke blive i dine følelses vold, for her opstår desperationen. For nogle mennesker er dette simpelt, for andre er det virkelig svært at gennemskue og endnu sværere at gøre.

Når du mærker desperationen

Kender du følelsen af, at amors pil altid rammer skævt? Du bliver per definition altid forelsket i dem, du ikke kan få og er derfor stadig single. Når du møder et menneske, som ikke er klar til kærlighed, opstår der en følelse i dig, det tænder noget i dig.

Du går efter den der uopnåelighed og utilgængelige kærlighed, så du bliver desperat og ulykkelig forelsket. Du er nu i dine følelsers vold og kan ikke slippe de følelser. De bliver en plage for dig. Du bliver besat af tanken om det menneske, som for dig virker helt perfekt og helt uden fejl.

Læs også: Ægte kærlighed, hvad er det?

Du ved som regel godt, at du ikke kan få den person, du har i øje, men du vælger at ignorere dette og griber efter små tegn i dit håb om, at den anden har en interesse for dig. Du får ikke afstemt dine følelser, de bliver indbildning og ønsketænkning og din forstand forsvinder. Du tror selv på, at her og kun her findes lykken for dig, for du projicerer hele din drøm over på det andet menneske, som holder dig på afstand. Følelserne skaber kaos i din krop og du mister jordforbindelsen totalt. Du har en følelse af, at du skal trække vejret i en brun papirpose og at dit hjerte vil holde op med at slå om et øjeblik. Har du prøvet dette en eller flere gange? Måske har du dannet et mønster for dig selv?

Læs også: Pas på denne type mand, når du hungrer efter kærlighed

Du har et mønster i desperation

Efter kort tid indser du, at han måske ikke var din drømmepartner alligevel og du kommer videre. Du søger hurtigt igen efter den helt rigtige, som du kan putte op på din piedistal. Det er typiske tegn på, at du har et mønster med desperation. Det er du nu blevet gjort opmærksom på og skal gøre noget ved, men hvad kan du gøre for at ændre din adfærd?

Drop desperationen efter en kæreste

Du skal til at lære dig selv, at du skal sige stop, når du får en afvisning. Gå væk fra det – helt væk og få besættelsen ud af dine tanker. Det er her, du skal lære at agere efter mavefornemmelse eller med andre ord din intuition. Tid er det bedste råd, når du bliver grebet af desperation, så lad være med at gøre noget overhovedet og bliv ved med det.

Din besættelse må ikke styre dig og du handler ikke på den. Den kan kun holdes i live, hvis du handler på den, så vær opmærksom nu og fjern dig selv fra den. Bagefter står du stærkt og har frigjort dig selv. Har du dette mønster i dig, bør du måske sætte dig ned og tænke over, hvorfor mønsteret er blevet skabt overhovedet. Ved at sætte ord på selv, kan du nå rigtig langt og lære dig selv at ændre din adfærd. Det kan lade sig gøre. Du skal ikke være desperat efter en kæreste.

Husk på, at når du står stærkt, er du uimodståelig overfor de sunde mænd. Når du står svagt, tiltrækker du de typer, som kan gøre dig meget ulykkelig i kærlighed. Disse typer spotter dig hurtigt som et offer, de kan udøve deres usunde magtforhold på.

Læs artiklen: Bliv en kærlighedsgudinde

Du er nemlig helt i knæ, du savner det hele; kys, kærtegn, sex og anerkendelse. Men når du står svagt, er det også et tegn på, at du mangler kærligheden til dig selv. Du skal lære at elske dig selv, før du kan elske andre. Der er ingen vej udenom, så her starter din kærlighed.