Når du fortæller veninderne en kærlighedshistorie om dig, er det så historien om lykkelig eller usund kærlighed. Fortæller du om en mand, der ikke så, rørte, hørte eller elskede dig? Har din x været skyld i, at jeres forhold afsluttede, fordi han ikke opfyldte dine behov eller gjorde forsøg på at gøre dig lykkelig?

Giver du en anden person magten over din kærlighedshistorie? Får han skylden for at være egoistisk, selvoptaget og uden for rækkevidde følelsesmæssigt? Hvis svaret er ja til disse spørgsmål, så er det blevet tid til at hele dig selv og skrive historien om. Fortæl din kærlighedshistorie forfra.

En god kærlighedshistorie

Sæt dig ned og skriv din kærlighedshistorie om, så den viser dig som et kærligt menneske, der er klar til at elske uden forbehold. Forbered dig på, at du måske skal fortælle den til en ny mand en dag. Anklager du og giver din x-mand/x-kæreste skylden for din manglende lykke og den udeblivende kærlighed? Jeg vender den lige om. 

Forestil dig nu, at du sidder med en ny flirt med potentiale til at være din store kærlighed. Han fortæller sin historie og bebrejder sin x-kone eller x-kæreste for sin manglende lykke. Hvad tænker du? Hvis du har det lidt ligesom jeg, så vil du nok galopere afsted og sige ‘nej tak’.

Det her er så vigtigt at få styr på, når du er parat til at finde kærligheden igen. Du skal nemlig stå stærkt og kærligt i alle sammenhænge. Du skal vise, at du er elskelig og forstående, at du er klar til at rumme et andet menneske med det grimme, beskidte, trælse og triste, som vi alle har med i bagagen.

Den gode lovestory er dit værktøj til at rette ryggen og blive et kærligt menneske. Her får du min kærlighedshistorie…

Min kærlighedshistorie

Jeg elskede ham af hele mit hjerte. Jeg var forblændet og forelsket i ham ved første øjekast .
Jeg vidste ikke dengang, hvad jeg ved nu om kærlighed; at du skal kunne opfylde dine egne behov og elske dig selv højt. Du må aldrig forvente, at et andet menneske kan udfylde et tomrum hos dig, eller gøre dig lykkelig. Det skal du selv kunne.

Jeg var derfor ret ensom og ulykkelig i mit forhold, jeg troede kærlighed var noget meget større og vildere, noget som han skulle tage ansvar for som mand. Jeg forstår nu, at vi ikke talte samme kærlighedssprog. Han viste sin kærlighed gennem tjenester, klippede hæk og støvsugede rigtig meget. Hans ønske var, at jeg arbejdede hårdere med rengøringen og smukkeseringen af hjemmet og haven.

Jeg forsøgte at vise min kærlighed gennem ord og berøring. Jeg ønskede, at han mødte mig med berøringer og kærlige ord. Jeg elskede ham stadig, indtil det en dag gik op for mig, at jeg aldrig ville kunne ændre vores forskellige tilgang til hinanden og til livet.

Ingen af os følte os set eller hørt i forholdet. Vi var hinandens største modsætninger. Jeg var fascineret af nogle personlige egenskaber, hans rolige sind, klarsyn, fornuft og struktur. Han var fascineret af min karriere, kreativitet, eventyrlyst og ambitioner. Vi kunne ikke gøre hinanden lykkelige.

Han var lige kommet ud af et langt forhold, så jeg forstår nu, at dette var et rebound-forhold. Han skulle have sit hjerte fyldt op af kærlighed. Jeg elskede ham meget højt og gav ham den kærlighed. Han var ikke klar til at give den tilbage.

Tag ansvar for din kærlighedshistorie

Ved at skrive din historie om, tager du ansvar for forholdet og det, der gik galt. Det er ikke kun ham, der er skyld i den manglende kærlighed. Stil dig aldrig som offeret i jeres forhold, uanset hvor mange nederlag du har følt.

Det er ikke et drama, det er en kærlighedshistorie, som du kan fortælle. Ved at skrive din historie om, vil du stå meget kærlig, stærk, favnende, rummelig og inspirerende for et andet menneske. Det er nemlig sådan, verden skal møde dig. 

Jeg håber, at min omskrivning af en svær kærlighedshistorie kan hjælpe dig på vej. 

De kærligste hilsner fra

Sofie