Han svarer ikke på min besked. Nu har jeg skrevet en sød besked til ham. Vil han ses igen? Er han forelsket i mig, hvad vil han med mig, jeg tror ikke, han er interesseret i mig og mange andre ukærlige tanker besætter dit indre. Du er bange for at blive såret igen og kan ikke gennemskue kærligheden eller interessen. Du har skrevet en sød besked til ham, men han svarer langsomt, eller han svarer dig ikke. Hvad vil han? 

Læs artiklen om tydelige kærlighedstegn

Derfor svarer han ikke på din besked

Kære nyforelskede kvinde som er kommet igang med dating og savner en besked fra din udkårne. Din panik er ikke ubegrundet, men nu skal du lægge telefonen fra dig og lave noget, der giver mening for dig og gør dig glad. Der kan være mange grunde til, at han ikke svarer på din besked. Jeg kan give dig 16 bud på, hvorfor han ikke har svaret dig endnu. Men lad være med at sende flere søde beskeder til ham foreløbig. 

Læs artiklen: Stop jagten på den perfekte mand

Hvorfor skriver han ikke til mig:

 1. Hans telefon er løbet tør for strøm og ligger i opladeren
 2. Han sover
 3. Han er i trænings centeret eller ude at løbe en tur
 4. Han er på familiebesøg, i biografen med sine børn eller andet privat
 5. Han blev distraheret, noget kom lige i vejen
 6. Han overvejer sit svar til dig, han vil gerne skrive noget sjovt eller sødt
 7. Han er på arbejde, han har travlt
 8. Han er bevist om ikke at stå til rådighed konstant (han vil skabe en interesse)
 9. Du har allerede behandlet ham som din kæreste, så han har brug for betænkningstid
 10. Han er i tvivl om, hvad han vil med dig
 11. Han føler sig jagtet af dig, fordi du altid starter korrespondancen
 12. Han er i tvivl om, hvad du vil med ham, dine beskeder indeholder ironi og distance
 13. Han har brug for at mærke efter, om det er ren sex, eller om du har kærestepotentiale
 14. Han føler, det går for hurtigt, så dette er et signal til dig, om at give ham lidt ro
 15. Han har mødt en anden eller dater flere kvinder samtidig, han har ikke valgt dig endnu
 16. Han er ikke interesseret i dig

Læs artiklen: Hvad er ægte kærlighed

Når han ikke svarer

Det kan være simple ting, som afholder ham fra at svare, som du kan se. Det er nu du skal gøre ting, som gør dig glad og får dig til at stå stærkt og i ro med dig selv, så det er forbudt at røre din telefon. Det er en svær øvelse for de fleste af os, for hjernen galoperer nogle gange afsted i den lange ventetid.

Du har sikkert haft telefonen fremme utallige gange for at tjekke, om du nu skrev noget i sidste besked, som kunne have fået ham til at trække sig fra dig. Du har måske også tjekket, om han har læst din besked i Messenger, om han har været online i dating appen eller om han svarer andre inde på de sociale medier. Hvis dette gør sig gældende, vil jeg anbefale dig at læse artiklen om at skrue ned for desperationen.

Læs artiklen: Sex på første date

En øvelse, som er rigtig god i denne situation, er at stille dig i hans sted. Du sidder i den anden ende og har fået en besked fra manden. Svarer du øjeblikkeligt på den, eller tænker du dig lidt om, inden du smider din besked afsted til ham? På min vej, har jeg mødt mange forskellige mænd og oplevet meget forskellige vinkler på kommunikation.

Hvis en mand når at skrive 3-4 beskeder til mig, inden jeg når at få svaret, så forsvinder interessen helt fra min side. Sagt på en anden måde, hvis manden i den anden ende virker desperat, så er det ikke mig, der kan hjælpe ham ud af desperationen. Derfor er det vigtigt at trække vejret dybt og give det tid. Du skal derfor ikke sende flere søde beskeder til ham. Han skal have tid til at jagte dig. 

Læs artiklen: Når han trækker sig

Han er ikke interesseret i dig

Når han ikke er interesseret i dig, så er der ikke noget at gøre. I den moderne dating verden er der opfundet nye begreber, som du måske har hørt og stiftet bekendtskab med. Ghosting betyder, at man pludselig vælger at afbryde kontakten til den person, man dater – uden at personen får en varsel eller forklaring.

Det er desværre virkelighedens verden – også for +40. Når det sker, forundres vi og kan blive sårede. Måske har vi blottet os selv en smule i beskederne, så hvorfor nu en afvisning, inden vi overhovedet har mødt hinanden?