Dating i dag kan være en blandet oplevelse. Du møder mænd, som måske har sårede, bitre erfaringer, er brændte og frygter kærlighedens smerte. Du står selv med egne erfaringer og ønsker at være rummelig i kærlighed. Du leder måske efter en livsledsager, en soulmate eller bare en uforpligtende kæreste. Hvordan bærer du dig ad, alt foregår på nettet og intet er som i gamle dage. Reglerne for kærlighed er ændrede og hvordan bærer du dig så ad?

Dating i gamle dage 

I dag starter kærlighed med dating, som oftest er en online jagt, der fører til en kop kaffe eller en gåtur, hvor man studerer hinandens værdier og kvaliteter. Man mærker efter, om der er kemi. Det kan være en indviklet proces at begynde på og det kan føles som at lede efter en nål i en høstak. 

Dating betyder måden vi går ud sammen, inden vi forenes i et forhold. Da mine forældre mødte hinanden for 55 år siden, hang de ud på et gæstegiveri på Fyn, hvor de drak Porter med gul sodavand. Min mor blev budt op til dans af min far, som også gav komplimenter for hendes kjole og hendes smil. Min far og mor indledte kærligheden ved at danse og tale sammen om lørdagen. De mødtes på gæstegiveriet  i lang tid, hvorefter min far begyndte at køre min mor hjem efter festen. 

Når du skal igang med dating

Hvordan får du succes med at finde en mand? Er online dating for alle? Er der sider om dating, som er bedre end andre. Det hele er blevet en kultur, du skal vende dig til. Det er blevet en nødvendighed, hvis du gerne vil møde kærligheden. Måske arbejder du ikke et sted, hvor der er tilgængelige mænd eller potentiale for kærlighed. 

Mine erfaringer med dating og kærlighed

Jeg har selv været på flere dating apps. Jeg har gode og meget dårlige oplevelser. Nogle gange, skal vi som mennesker, igennem en selvudvikling, før vi forstår, hvordan vi kan finde en god partner.  Kom med på rejsen og læs om dating i dag.

Kærlig hilsen en håbefuld kvinde

Sofie